BRANDWEER ZONDER GRENZEN

BRANDWEER ZONDER GRENZEN
150 Jaar Brandweer Moorslede

ZONDAG 28 AUGUSTUS 2022


14u30:

BRANDWEER ZONDER GRENZEN
Inschrijven tot 15/08, €5 pp inclusief drankje


Max. 18 teams van 4 personen (vanaf 16j)We zijn op zoek naar maximaal 18 groepen van 4 personen. Kandidaten gaan in verschillende proeven op zoek naar de brandweerman of -vrouw in zichzelf. Je bent minimum 16 jaar en hebt baat bij een vleugje fysieke conditie aangevuld met een snuifje durf, moed en zelfopoffering.
Je deinst niet terug voor wat water, klim- of klauterwerk en je gewrichten zitten bij voorkeur stevig op hun plaats. Maar het belangrijkste is dat je vooral heel erg enthousiast bent om deel te nemen!

 

We starten Brandweer zonder grenzen op 28 augustus om 14u30, einde is voorzien omstreeks 17u.

Inschrijven kost €5/pp, hetzij €20 per ploeg inclusief drankbon, T-shirt en verzekering per deelnemer.

Inschrijven doe je per email naar 150jaarbrandweermoorslede@gmail.com vóór 15/08, vermeld er de naam van je ploeg en namen van je teamgenoten.

Éen persoon is kapitein, van deze vragen we ook om het adres en GSM-nr te bezorgen

Je krijgt steeds bevestiging van inschrijving, de registratie is pas definitief nadat het inschrijvingsgeld ontvangen werd op BE21 3850 0796 7403 met vermelding van je ploegnaam

 

Ploegen komen de dag zelf bij voorkeur in eenzelfde tenue of T-shirt aan (niet verplicht) en melden zich ten laatste aan tegen 14u15 aan de bonnenstand.

Er is ruime parking ter plaatse maar een opwarming per fiets of te voet naar de feestlocatie kan de spieren al wat klaarstomen voor wat komen zal. Er zijn geen douches voorzien al kan een handdoek en wat droge kledij nooit kwaad. De top drie wordt op het podium verwacht om 18u, tussendoor kan u genieten van een natje en een droogje op ons zonneterras.

 

Wij hopen je massaal te mogen verwelkomen op ons feestweekend met evenveel enthousiasme als waarmee wij dag in, dag uit klaar staan om jouw te helpen!